Träffa valparna!

Träffa valparna!

Ryder

Ryder

Ryder är valparnas ledare. Han lär dem saker med ett hjärta av guld. Ryder är alltid positiv och har många färdigheter som PAW Patrol behöver för att få jobbet gjort. Visste du att Ryder har en högteknologisk jetski som kan förvandlas till en fyrhjuling eller till en snöskoter? Den behöver han för alla sina äventyrliga uppdrag.

Chase

Chase

Detta är Chase. Han är en schäferhund. Han vill gärna leda gruppen med sin naturliga ledarskapsförmåga och sina atletiska rörelser. Chase har en egen polisbil och megafon. Chase är bra på allt han gör, men se upp. Om Chase kommer för nära katter eller fjädrar, måste han gå därifrån på grund av sin allergi.

Marshall

Marshall

Marshall brinner alltid, eftersom han har hand om sin brandbil. Marshall är en dalmatin som gillar att göra saker. Han tycker allt är spännande men kan ibland vara lite fånig. Till de andra PAW Patrol hundarna säger han alltid "Jag mår bra", så det är fint.

Rubble

Rubble

Detta är Rubble. Denna bulldogg äger en vägskrapa. Rubble råkar veta allt om att åka skateboard och snowboard. Därför är han väldigt snabb. Han har inga problem med att bli smutsig. Rubble har förmågan att visa fullt engagemang under PAW Patrol uppdragen. Han ger aldrig upp.

Skye

Skye

Detta är Skye. Skye vågar mycket och gillar att flyga med sin egen helikopter eller med sin ryggsäck. Visste du att hon alltid försöker göra en bakåtvolt när hon flyger? Hon är väldigt bra på det. Skye är på gott humör och försöker alltid vara artig och dyka upp med ett leende i ansiktet.

Rocky

Rocky

Detta är Rocky. Rocky har alltid nyttiga verktyg i sin ryggsäck som han använder för PAW Patrol uppdrag. Han är alltid entusiastisk och har tonvis med idéer för att lösa problem. Rocky har ett grönt hjärta och tar återvinning på stort allvar.

Zuma

Zuma

Zuma är en lekfull, vattenälskande labradorvalp och lagets vattenräddningshund. Vid femårs ålder är han en glad, energisk strandvalp som gillar att skratta och surfa. Han försöker jämt att få de mer allvarliga valparna som Chase och Rubble att 'lysa upp'.

Everest

Everest

Everest är en levnadsglad huskyvalp och den nyaste medlemmen i PAW Patrol. Hon bor med Jake på hans snötäckta berg och gillar 'magpulkning', att glida ner på sin mage. Is eller snö, hon är redo!

Med hjälp av cookies kan webbplats användas på ett flytande sätt. Dessa cookies samlar inte in personliga uppgifter. Läs mer